носталгия
балада за човечето -волво
то не се вижда е почти прозрачно каkто медузка от
коболд
то...как се
клатя клати се като
рохче охльовО
отпреде над кабината дока шофьора а
например...чофера пие ода
зашот клавиатурата=== вот да
ТО спира пред разклона тамо кака je чака и почти e -атлетична с чантичка -за всичко да pe всичко на
всичко ето да
балада -за
човечЕ ot волво
но кво пуши шофьоръ та- накарай го да -бълва шафЕра
но како как
да се изплdвка сяка че балонче бубл гоом като
балонче бвбал гом да да
бл бубал гомче
да да и нека някои каже да това не се напи6е да да да
вот ето-
видел ya
всяких
Свидетельство о публикации №104111002079