Втрачений друг

Шкода, що  невпинно тікаєш
І часу вже не зупинить...
Ти теж ймовірно страждаєш
І серце щохвилі болить.
 
Не хочу тебе загубити,
Згадай як було все колись.
Не хочу так далі я жити.
Хвилино - спинись, повернись...
 
Ти щастям себе оповила,
У тебе вже інші думки
І може не щиро любила?
Ще друзі. Чи вже вороги?
 
Пробач. Надто пізно сказала,
А може забула простить?
Не винна, що так покохала -
Раптово, неначе на мить.


Рецензии