Невпинний час

Я відчуваю, як нестримний час
Проходить крізь мене і залишає
Спогади про те, що скоро вже мине
Й про те, чого іще немає.

Пекучим сонцем нас вітає літо,
Холодною байдужістю - зима.
Усе мине, і ніде правди діти -
Невпинно обертається Земля.

Невпинно промайнуть усі погоди року,
Зірветься ще не раз з чиїхсь очей сльоза,
Та всі в кінці життя ми вирушим в дорогу,
В якої є початок, та нема кінця.
5.11.2004


Рецензии