Нiч у мiстi

Тендітною чорною кішкою
Ніч прокрадеться у місто,
М'якими пухнастими лапками
Розвісить зірок намисто.

Запилить тисячі вікон
Вогнями домашніх ламп,
Закриє очі маляткам,
Щоб спали, не тривожили мам.

Лише деякі будуть дивитись
Серед ночі безцільно в вікно,
Рахувати зорі на небі,
Стрічати світанку вино.
5.11.2004


Рецензии