Памятi Георгiя Гонгадзе
Прощальна пiсня стихла над Днiпром.
Iз ними ти. Iз тими, що зiгрiли
Серця правдивим словом i пером.
Душа у Бога, дух – з нами надалi.
Хоч твоя чаша вже заповнена по вiнця -
Та буде битись на почеснiм п`едесталi
Грузинське серце щирого вкраїнця.
Свидетельство о публикации №104103100607
Дякую, що і мене помітили,
з повагою Яна.
Шатенка 07.12.2005 15:29 Заявить о нарушении