Янгол плеча доторкнувсь випадково

Янгол плеча доторкнувсь випадково.
Звісно, що з того жменька користі.
Власне, він навіть не мав на увазі,
Він просто вчився тримать рівновагу...
Він трошки незграбно прагнув - балансу.
То навіть не страшно, що крила-
                критичним баластом.
Він намагався, як всі-
                довіряти прикметам,
Знати, до чого сниться вода.
Пам'ятаючи, чиста вона ачи каламутна.
Він вчився знаходить долоню того, хто поруч,
і просто бути поряд...
Він так вперто вчивсь - не літати,
Говорить кимось використаними словами.

Вибач. Вчилась бути людиною.


Рецензии