Рызьмы-30
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
He has a good (r-)ear for music
To pee or not to pee, that is the question
Sniffets of (snippets of)
Campusinos – campus activists
Mutually assured distraction
L’assomoir (Zola) – L’Awsome War
A native spick-er
Ponzi/pansy scheme
A drained bog – a trained dog
Caught mapping
Art decko-ration
Name your sauce (unnamed sauces)
Scoop d’etat
Prince Eager (Igor)
Arrested for male freud
Barking (Parking) lot
Ulcer/Ulster
I have nothing Toulouse
Too-Loose-Le-Dreck
Lumpenbourgeois
To play cat and moose
Свидетельство о публикации №104102901727