Полiсся

Скошений хліб, стерня.
Скирти широким полем.
Капустяні рядки.
Кукурудзи дозрілі початки.
Дорога в вибоїніх. Ліс
Маячить, чорніє краєм.
Білі смуги дерев
Та білі з чорним берези.
Дівчисько вгорі наді мною
На возі в вікно заглядає.
Сміється.
Хрести в рушниках.
Квіти.
У дворах – жоржини і айстри.


Рецензии
Думаю "смуги" будуть кращі ніж "полоси" ;)

575   28.10.2004 17:19     Заявить о нарушении
Дякую, Інгваре, вже виправив )

Иннокентий Флик   29.10.2004 11:23   Заявить о нарушении