Я дякую тобi за нелюбов!..

Я дякую тобі за нелюбов!
Для мене ти найкращий в цілім світі,
Але у тебе підростають діти
І я не хочу шкодити їм знов.

Я дякую тобі за холодок,
Який в твоїх очах я помічаю.
Ти знаєш сам, що я тебе кохаю,
Та ти - вже перегорнутий листок.

Я вдячна за поламане крило.
Ти правий - надто високо літала.
Зламав крило - і я додолу впала
І зрозуміла: щастя не було.

Я дякую тобі за небуття
За те, що ти в минулому лишився,
Я дякую, що ти мені не снився,
Не повертався більш в моє життя.

В путі ми не зустрінемося знов.
Й хоч тяжкий біль стискає все ще груди,
В майбутньому тебе уже не буде...
Я дякую тобі за нелюбов.


Рецензии