Все перемелеться, усе пройде!
Поглине морок сiм`я потурнакiв.
Не лишиться нiхто, коли впаде
Небесна кара на кривавих вурдалакiв.
За них не справлять поминальну тризну,
Чека їх пекло з скреготом зубiв -
Тих, хто тягли згвалтовану Вiтчизну
Вбивать на капище облудливих царiв.
Свидетельство о публикации №104102401028