из спомени за горна малина

И ЕТО АРТ РЕМБО СЕДИ НА ПЛОЧНИК
СЛЕДЕЙКИ С ПОГЛЕД ПТИЦА И КУРШУМ
И КОРАБ СКЪРЦА КАтче СТАРА БЪЧВА
МОРЕ С ПРЪСТИ ВЪЛНИ НЕБЕ ПОКАж

И ТЪЙ НАТАТЪК ЕТО САМОЛЕТА
КАЦА БЕЗ ДА СВИй КРИЛЕ ТЪЙ КАК
ГО ПРЕДВЕЩА ГИЙОМ НО ТОЙ ОТМИНА
ЧЕТЕЙКИ СПОМЕНИТЕ НА КУИНС~

кстати если не читали аполинера и т д куинси я вам не завидую в конечном счете салтыкова щедрина тоже можно почитать

И ПОКРИВЪТ НА КЪЩАТА ВЪВ ЗЪБИ
НЕБЕ ИЗХРУСКА ЕТО  ЦИГАНКА
НА СИВ АСФАЛТ ТОВАРИ  ТУкЛИ рози
В КАРУЦА ЖЪЛТА И САМАТА ТЯ

ДО СИНЬО ЧЕРНА е  и В СИВА  РОКЛЯ
И СЯНКАТА И ТЪЖНА ПУСКА САЖД


Рецензии