рапсодия от горна малина

ето поселок в 30 км от софии там я делаю роспис

из
монолог на рузвелт

по реплика на врящ котел

омръзна ми да гледам бледни блудни
които скачат гладни от балкона
като изпият кофата с кафе
сварено от добрата дърта поли

на индианци сбрани под скали
де пушат и приказват некипели
а свако наднича  под леглото

так где добрую негритянку поли

и в мусора затнувшие до шеи
поетому придумал комунизм
нет тот фасизм насии на  взгляд
и насия чрезмерно наплодилась
был бейби бум на 10 лет по том

и вот вам бешен визг изо торнадо
и девушки в бюстгалтерках кричат
о елвис элвис
елвис елвис ел виис

а и когда коллега ульянов
вы вспомните катюшек
на трамвай
разпусна армията под варшава
тъи гретхен пускаше коси от вис
по тях незнаен йорг да се катери

кафе  горещо шепа черен мрак
ведь ты чуток вы в зоне сна
и ето галилей гледа юпитер

ну что сказать улыбкою из дна


Рецензии