Рызьмы-29
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Livre de Boche (poche)
Disconsulate (disconsolate)
When well endowed, do without
Shinelq (Gogolq’s) #5 (Chanel)
Poet Laureate (books)
“Howard’s End” – Foster’s gay novel
Irish/Brit setters
Persephone – francophone – telephone
Cider (side) effects
Fleece for a Christmas present – Feliz navidad
Belowgorsky
Irony deficiency
Justice just is
Перчатка – сбор перца
Charity – cherrity
I would not give 2 pfennigs for Jennings
Hunting a meter maid
Santa’s deer: Dasher, Dancer, Prancer, Vixen,
Comet, Сupid, Donder, Blitzen
Seven dwarves: Doc, Dopey, Grumpy, Sleepy, Sneezy,
Happty, Bashful
Троглодит – truck-load-ite
Loire – lawyer valley
Kronik (chronic) – krank – kran – illness
Свидетельство о публикации №104102101389