Рызьмы-28

Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Sixty-niners – those who indulge in mutual oral sex
Sixty Ninas

Monteverdi – manteau verde

Sokrat is so kratok

dumkopf – dumaiuschaia golova – dumb cop

Livre de Boche (poche)

Disconsulate (disconsolate)

When well endowed, do without
Шинель (Гоголя) #5 (Chanel)

Поёт Лауреат -- Poet Laureate

“Howard’s End” – Foster’s gay novel

Irish/Brit setters

Persephone – francophone – telephone

Cider (side) effects

Fleece for a Christmas present – Feliz navidad

Belowgorsky

Irony deficiency

Justice just is

Перчатки – собраный перец

Charity – cherrity

I would not give 2 pfennigs for Jennings

Hunting a meter maid


Рецензии