Рызьмы-27
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Monkey manque
De-liberation – occupation
Evasion – is Eve Asian?
Grafoman – a snob obsessed with aristocrats
Putting sauce on – sausage
Sausage – the age of the sauce
Salad – Dallas
Salaud – so low, so slow
Святая Простота – Св. Простата
Скрипач – тот кто скрипит
Spinach – тот кто spins – (а male) spinster
Bonjour, Trustees
Herring (hearing) aid
Hearing bone
“Hi, I work in Utopia on the second floor, and I can’t get in”
«Я люблю редиски», сказал он по-английски
Splinters in your sphincters
«Обезьяна без банана...» (из неоконченного)
Zebra – zis is ze bra
Garden of Eat’m – a restaurant
Recreational procreation
Fatigе – je suis fat et gai
Пре-красный -- предреволюционный
Свидетельство о публикации №104102101383