Hey oude man!
Hij staat op dit plein elke dag –
Een mooie oude man.
Zijn haar werd iets wat grijser
Onder zijde rode band.
Met hele knoppen op zijn jas
En ‚t stokjie in zijn hand.
Hij weet nogal dat wel,
wal ik wil, en hij denk eraan.
Refrein:
Hey oude man!
Kan je tonen ons de weg?
Wij moeten gaan!
Wij zoeken onze son
En onse maan.
Hey oude man!
Weet je, dat wij klaar zijn
Om hem te doorstaan?
Jej hebt zoveel geluk! Deel ermee dan!
Soms kan hij weinig moe uitzien.
Wie zal met ons meegaan?
De weg voor blinden en misschien,
te banen en doorslaan.
Hij stond hier dikwijls, op dit plein.
De tijd vlong snel voorbij.
Het schijnt, dat hij kwam gisteren.
Maar hij weet, wat bedoelt « de pijn ».
Refrein:
Свидетельство о публикации №104101800809