Здавалося, все закiнчилось...

Здавалося, все закінчилось,
Немов обірвалась струна.
На тебе я більш не молилась,
І впала загрози стіна.

На зустріч не сміла чекати,
Не плакала більше вночі.
Вже стала тебе забувати,
Але повернулись вірші.

Знов подумки поруч з тобою,
Знов серце щемить від надій.
Й кохання гіркою сльозою
Стікає з фарбованих вій.

Ти навіть не знаєш про тугу,
Про сльози, про біль, про любов...
Про те, що колишнього друга
Щоночі я згадую знов.

Забути! Я хочу забути
Все те, що з тобою було,
І серце, до тебе прикуте,
Звільнити з полону твого!

Наказую: досить любити,
Не варта страждання любов!
Та кров'ю і слізьми омите
Кохання вертається знов...


Рецензии