Мы требуем плебисцита

Мы патрабуем плебісцыту
ў вырашэнні запытанняў,
пытанняў "розных габарытаў",
і без ахвяравых змаганняў.

Каб голас кожнага быў чутны,
Каб меў ён пэўную вагу.
І будзе край тады магутны,
І я зраблю ўсё, што змагу.


Рецензии