Мериканський мотив

Хмелю, мій хмелю,
Очі веселі
Може забудуть біду.
Гуляй, козаче,
Танцюй, козаче,
Під мериканську дуду.

Бо свою мову
І колискові
Ти в ресторанах пропив.
Гуляй, козаче,
Танцюй, козаче,
Під мериканський мотив...

Всі твої дітки
На заробітках,
Тай у чужій стороні,
Там за доляри
Чистять кошари
Свиням заморських панів.

А твоя жінка
Гне в полі спинку,
Морщить чоло від журби.
Як справжня леді,
У секонд-хенді
Блузки купує собі.

Твої онуки
Всі білорукі,
Тай по столицях живуть:
Клерки, кур"єри,
Та менеджЕри,
Тільки б хохлами не буть.

Твоя країна
Тай на колінах,
Руку на Захід тягне,
Хоче до столу
Хот-дог та колу,
Бо сало вже їй не смачне.

Але, звичайно,
Все буде файно,
Все буде просто о"кей,
Як далі жити -
Мають навчити
Старші брати з USA.

Чого журливо
Голівку сиву,
Чого додолу схилив?
Чого ж ти плачеш? -
Гуляй, козаче!
Під мериканський мотив...


Рецензии
ми такі великі,
розумні, завзяті,
придумали із лика,
плести чудові лапті.
смішні ж ці мериканці
придумали комп’ютер
айфон, конвеєр, скутер,
та Інтернет, засранці!

Бимот   03.07.2015 10:36     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.