*** Зицт а мамэ мит дэм рундн понэм на идише

NN

Зицт а мамэ мит дэм рундн понэм,:
Зи тут арайн ин дэр нодл а фодэм:
Кедэй цу нэйен дос hэмдл фар зайн кинд:
Зи вэт нэйен эс мит эйн фус, мит а винт;
Зи вэт нэйен эс мит либэ, мит а прахт,
Вос hот митн hарц фартрахт;
Зи вэт нэйен эс…
Кедэй цу трогн, вэн эр вэт дэрваксн…


Рецензии