Спочинь

Для тебе рідненька від щирого сердця
Мені не байдуже, що думаєш ти.
Посидь біля мене, хай руки спочинуть
І ти выдпочинь, мені розкажи....

Без тебе роботу ніхто закінчить
Але ти не в змозі за всіх все зробить
Хай друзі тобі допоможуть в роботі
Разом веселіше і гарно спочить.


Рецензии
Дуже гарно! Сподобалось! Дякую! (с:

Игорь Приклонский   16.10.2004 07:36     Заявить о нарушении
Так, миниатюра.

Виртуальный Прохожий   21.10.2004 15:09   Заявить о нарушении