Розтане... беспомiчний осуд
Так, все це буде!!!
Чекаєш ти все це не марно,
Розтане... безпомічний осуд,
Я знаю...
Так, знову засяє надія,
І знов оживуть твої мрії!
Я подумки поруч з тобою!..
Ти знаєш....
І сердце твоє знову спокій відчує
Та сон твій зігріє надія,
Я знаю...
На жаль це... не я...
Свидетельство о публикации №104100601004
Наталия Марасина 03.12.2005 00:04 Заявить о нарушении