Хочеться писати знов знов...

Хочеться писати знов і знов,
Гіркоту сердечну виливати.
Нащо зрадив ти мою любов
І заборонив мені літати?

Нащо знищив всі свої листи? -
В них були слова такі гарячі!
Нащо моє серце відпустив,
А воно тепер на волі плаче?..

Я хотіла вірити тобі,
Я чекала ніжності й кохання.
То чому ж схиляюся в журбі
Під жорстоким вироком: страждання.

Ти мою любов не оцінив,
Затоптав у бруд шалені мрії.
Ти моє життя занапастив,
Не залишив жодної надії.

Знов і знов пишу тобі вірші,
Гіркоту сердечну виливаю.
Й досі десь у глибині душі
Лиш тебе понад усе кохаю...


Рецензии
"Хочеться писати знов і знов,
Гіркоту сердечну виливати."

якось зачепили оці ваші слова, Олесю.... мабуть тому, що більшість тут якраз цім і займається...

сподобався мені ваш вірш.

з вдячністю,

Tina   05.10.2004 21:11     Заявить о нарушении
Огромное спасибо за теплые отзывы.
Заходите, буду рада!

С уважением

Олеська   06.10.2004 13:07   Заявить о нарушении