Мй янголе, напевне, ти просто десь вчишся лтати

Мій янголе, напевне, ти просто десь вчишся літати.
Там, де небо достатньо високе, прозоре і сине,
Там, де зорі -- всього лиш зорі...
А не злякані вогники чиїхось вікон,
чи кимось забуті невимкнені вуличні ліхтарі.
 
А тут-- занадто рано темніє.
Тут так просто. Дощі змішались з туманами.
Тут небо- лиш кроком з вікна - і літаєш.
(але ти це чомусь не знаєш).

Ти, звісно, вчися літати.
По-справжньому. Як янголи. Як птахи.
Ти вчишся правильної постави крила.
Тримати злам крила до кінчика пера.
Затамовувати подих при польоті на наднизьких швидкостях.
 
вчися добре, мій янголе. я зачекаю.
Вивчай наскладніші шляхи. ті, что ведуть лиш до себе.
Ті, з яких ближче до неба. ті, які неможливі.
вчися найкраще, мій янголе.
ти ж будеш моїм вчителем.


Рецензии
:) Янгол... Дуже яскравий!

Кисен   08.10.2004 01:19     Заявить о нарушении
Щось цей Ваш янгол дуже нагадує чайку Джонатан Лівінґстон :))).
Щасти...

575   09.10.2004 17:28   Заявить о нарушении
Напевне, вони разом вчились ))
дякую

Инна Волошина   09.10.2004 22:49   Заявить о нарушении