Я втомилась писати про тебе врш

Я втомилась писати про тебе вірші,
Я втомилась на зустріч чекати.
Я не хочу страждань для своєї душі,
Але ти її змусив страждати.

Я втомилась від сліз, я втомилась від мрій,
Що летять, мов птахи, за тобою.
І не хочу я знов починати цей бій
У війні, що веду я з собою.

Я втомилась писати про тебе вірші,
Бо з тобою нам разом не бути.
Я не хочу страждань для своєї душі,
І про тебе я мушу забути.


Рецензии