Пташка
Де дістати свободу,
І я дійсно така є,
Як ти бачив у сні.
Ніби пташка південна,
Я літаю над морем,
Я шукаю пригоди
І висоти нові,
А мені для польотів
Так потрібен супутник,
Щоби я, незламанна,
Вниз не впала без крил!
Завтра хай на роботу
Прибіжить твій заступник,
А ти будеш зі мною,
На моїй висоті.
Будем в хмарах кружляти,
На прозорім повітрі
Зможем бачити все
Так, як є, без прикрас.
Я уяви не маю,
Що там з`явиться в тирах,
Але ми того варті
Без всіляких гримас.
Хочу бути з тобою
Я у небі безкраїм,
Бо я пташка південна
І живу я у снах.
Я дістала свободу
І, покинувши зграю,
Я існую для тебе,
Ти коханий мій птах.
Свидетельство о публикации №104100301099