Чи стане свiтла у людськiй душi?
Iз чорних дiр, болiт і зазеркаль
Повилiзали вурдалаки й упирi,
Щоб кров`ю обагрити сталь,
Мою Вiтчизну спопелити у вогнi,
На розпин видати нечистому владицi -
Бiльмом вона йому муляе на зiницi.
Чи то народ наш стратився ввi снi,
Чи спить Господь, чи десь його немає,
Чи вже такi грiхи нашi страшнi,
Чи сила чорна спротиву не знае?
Чи стане свiтла у людськiй душi,
Щоб, осiявши праведнiстю шлях,
Спалить мерзоту у своїх серцях?
Свидетельство о публикации №104100100742
Я сейчас на родине.
Нина Дудкевич 19.10.2004 12:12 Заявить о нарушении
Довченко Александр 19.10.2004 18:21 Заявить о нарушении