Всюди...
В дощу на мокрім склі,
Знайди її в полині,
І на піску в сліді....
Знайди любов в промінні,
у сонці в битім кришталі,
зайди її в камінні,
і в жаркому вогні....
знайди любов звичайну,
чи полум’яну, чи живу,
знайди її в відчаї,
на підвіконні чи даху...
знайди любов відверту,
що сяє крізь роки,
тобі її ніхто не верне,
не відпускай любов з руки!
Свидетельство о публикации №104092800860
Светлана Снежк 14.01.2009 18:36 Заявить о нарушении