Пах восеньскi... бел
Бы аксамітны…, птушкі на раллі…
І нейкім спелым вераснёўскім мёдам
Дурманяць вусны матухны Зямлі…
А тое ўсё, што я не дасказала,
Зноў палымнее зоркай у Душы,
І дзесці ля нябеснага вакзала
Збіраемся да восеньскіх вяршынь…
13.9.2004 г.
Свидетельство о публикации №104092300013