В саду чужому кор нц пустила...

В саду чужому корінці пустила,
В чужу сім'ю без дозволу ввійшла,
Чужу любов навік занапастила,
Та своє щастя так і не знайшла.

В чужих обіймах міцно засинала,
З життя чужого вирвавши листок,
Але занадто високо літала -
Розбилася, упавши на пісок.

Тепер в душі страждання і тривога,
Та більш не хочу пестощів чужих.
Я повертаюсь на свою дорогу!
Я відмовляюсь від чужих доріг!


Рецензии