Рызьмы-20
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Rakia – vodka made from «раки» (craw fish)
Semi-tic (nervous, half a tic) – poli-tic (many kinds of tic) – anti-semi-tic
Take a fast break (breakfast)
Такие дела – tacky matters
Оскорбительная (аскорбиновая) кислота
Собирать – sober up
Mystery – female for Mister
Thighalectics (dialectics) – the science of the thighs
Dialectics – the science of studying Princess Di
Девочка с персиками, мальчик с абрикосами, женщина с дынями, мужчина с бананом
Louis Lemur (L’Amour)
Гнус – я гнусь
Сообразил – saw Brazil
The moa is no moa (more)
Marriage blanc de l’еminеnce grise a chapeaux noirs
Karl Cutesky (Kautsky)
Austro-marxist – острый Марксист
Prostate – pro-state
Beaucoupki – покупки
Freezer – friseur
Bell O’Russian
Свидетельство о публикации №104091601483