The game
On me.
I’m lost, I start praying —
In vain.
But if I could make them forgive her,
Stop dreaming and loosing my temper —
I would be as happy as snow
Falling in sunny dry winter.
And everything would be as virgin
As if I nave never been loved…
(из цикла "ЛЕНКОМ")
/11.12.2001/
Свидетельство о публикации №104091400790