***

І крапку ставив - спечене тавро,
Гарячий серпень.
Червонів дахами на підвечірок
Полохав тлустих голубів
...............понад пустий майдан

Коли вже місто викричалось
Та загорнулося в їдкий туман,
Натомлене барвисте літо
Бруківкою нагрітою пішло...

06-07.09.2004

©2004 Святослава Лученко


Рецензии
...бруківкою гарячою пішло,
туди де осінь вистелить килим
пожовклим листям...
замалюють скло
вікон холодні подихи пребілих зим...

Kristi   20.10.2004 10:59     Заявить о нарушении