Струмок

Чути в лісі тихий дзвін..
Звідки долітає він?
Знає кожен птах та звір
Дивне місце те, повір.

Прибігають до струмка
Зайчик білочка стрімка.
Ведмежа, вовчок, лисичка.
Приліта сюди синичка.

Можна досхочу напитись.
Також, відпочити, вмитись.
Ця водиця чарівна.
Силу надає вона.


Рецензии