смъртта на малкото момиченце

hi4cock

1
но кой
измисли ръченицата
и правото хоро
вдовицата
на полевия командир
а на кого
му
трябват две
шушеньки
вииннонна сир

hi4 bock

и хлапордът милорд

2
и походът на дамите със чанти
трак трака трака трак
трак трака трак
те - ставаха все повече все повече
валеше дъжд лапавица сгур сняг
валеше град и сменяха правителства
във мрежичката малка зелка с лук
и да не стане манджата мъжът ми ще
досипе суха супа и сминдух

без магданос не става никво ядене
ни мусака ни мишмаш ни
омлет
ни тиквички и нито трака трака трак
гледай назад учудена къде
от изток на запАд
но синовете ни
не могат в тези мрежички
глави побра

мара- дочь тотя филиповым
она по чулках  тачанкой убежала на ивана
в ловеч



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

бих бил такъв
и ако ме обича мама
мамо обичай ме

странные стихи
на етого рецензии не будут
ведь испериг и взял дистанцию
кишинев онгълы
за двух минут

и снылса-петр-и мне
сказал-а дядя твой
а нет солгал нет нет
он то не ожидал
а как  в предтечей устроитса
до александра с исперигом
а и все таки предтеча
или-кузень-и все таки
одежды ветхие стирал
игольку обшивал
был скромным чистым а когда
совсем облезли трубку курил
 быть страшней


Рецензии