Сн данок у морз

Серед бруду та сміття,
там, де немає твого життя,
там, де ніхто не чіпає мене,
там, звідки мене ніхто не жене,
можу спокійно я сісти поїсти
звичайного м'яса "Сніданок туристу",
тут нестерильно і повно багна.
Сніданок у морзі - оце новина.

Щоденні, щонічні, щорічні турботи,
поїж, підкрепися і знов до роботи,
потрібно прибрати гниття на морозі.
Як це огидно - сніданок у морзі.

Холодильник працює, він весь теремтить,
дудить і гудить вже бошка болить.
Не можу тут їсти і так працювати,
цукерками своїх дівчат пригощати.
Цукерки - це їжа, насолода смаком,
смак насолоди - удар кулаком.
А поки що їж, на гниття не дивися,
Сніданок у морзі - поїж і помийся.

Щоденні, щонічні, щорічні турботи,
поїж, підкрепися і знов до роботи,
потрібно прибрати гниття на морозі.
Як це незвично - сніданок у морзі.


Рецензии