Квартет - Равия - стихи на Иврите
тм ъсишй !
деа оещох еоещфм –
лй айп дВфеМвИд бщоеМтеъ !
ак дйрп ошоеъ мвбй дЗоДщАвМИм
тн щлрд зцеМфд блойдеъ.
еаЗъ лЙд зфеМжд бчраък длеЙжЖбЖъ,
щдеа щЖоЖх семг оорд.
бзгшеп,
щочгщ-адбд щм озжшъ
ма амд фМДймЖвщеЙ...
деа аедб шч лМеЙдЕрд.
2001
Свидетельство о публикации №104090600784
Геннадий Зайцев 2 06.09.2015 14:51 Заявить о нарушении