Сонячне пром ння
Сонячне проміння грає.
Цвірінчать на гілці пташки.
У траві гудуть комашки.
Квітки різнокольорові
Ой, пахучі! Ой, чудові!
Серед них росте кульбабка.
В неї гарна біла шапка.
Ягідки смачні, червоні.
Світ неначе на долоні.
Промінь - добрий чарівник.
Жаль - за хмаркою він зник...
Свидетельство о публикации №104090200978