Рызьмы-18
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Machismo – teachings of Mach
Wiele kinder hat Mackinder gemacht?
Тайный (тiny = small) сoвeтник
Thales and his followers, the thalesmen (salesmen)
Arthur Miller: “Death of a Thalesman”
Dumm wie ein Stein (Einstein)
Murray in China: la Muraille de Chine
Поеты – поетый -- eaten
Виноватый – wine vat
Did Tito visit Quito to eat a burrito?
Острияк – Austrian
The Great American Plains – Boeing 747
Manhattan – Many hats on
Literacy – littering
Cakewalk – hate walk
Floating teacher
Stern Fritz – Fritz Stern
A swarm of peas (bees)
When peas (peace) broke out
Mango – mannkomme
Man thinks what he drinks
A man is what he eats
Свидетельство о публикации №104090200794