Рызьмы-16

Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Detective – defective novel

Maxikanets – a Mexican named “Max”

3 reams (of the toilet paper) = trireme

Coeur de Lyons – Lyons downtown

Садовник – Someone who likes anal sex
Sadist -- Задист

Dhakkabristy – inhabitants of Dhaka

Gynecologist – specialist in gin (or guys)

I am under stressed = understressed (insufficiently stressed)

Barbarism (barbarism) – shaving beard

Nothing deters a determined determinist

Desastre – sans stars, asters, Astors

Illicit publicity

Essen, Eaton – restaurants

 A toe nail – atonal music

Toenality

Transport le cul ici – get your ass in here

Roialist – from “рояль”, grand piano

See-kusst – see-kissed

Seobhan – shaven – chauvinism

The fall of summer (Sumer)

Port noise (Portnoy’s complaint)


Рецензии