А в зеленiм лузi...
Де верба схилилась над водою.
Кароока дiвчина жила,
З довгою красивою косою.
Я її зустрiв бiля ворiт.
Бiля них вона тодi стояла.
Вiд її очей мене аж в пiт
Кинуло, така, їй Богу, краля.
I чарують вiї її довгi,
Наче стрiли в серце попадають,
А румянець на щоках мов маки.
Так серця в коханнi пропадають.
А в зеленiм лузi-i-i-i-i-i…
Свидетельство о публикации №104082700393
Очень мелодичные и светлые.
Тамтам 19.01.2005 16:20 Заявить о нарушении
Рад что понравилось.
С любовиью Бога, Олег.
Грабовый Олег 20.01.2005 16:31 Заявить о нарушении