Ласкаве сонечко менi...
Ласкаве сонечко менi зiгрiло душу,
Дало тепло i свiт очам.
Чого ж то Боже, я Тебе любить не мушу,
Коли й мене створив Ти, Сам?
Чого ж хвалить я iм`я Твоє славне
Не можу? Нi, того не буде!
Бо Ти всiх грiшних любиш,
I хто з тобою, їх не судиш!
Я буду славить Тебе Боже,
Спiвать хвалу, тобi служить,
На скiльки досить сили
А би з тобою вiчно жить.
Свидетельство о публикации №104082700372
Спiвать хвалу, тобi служить,
На скiльки досить сили,
А би з тобою вiчно жить.
Грабовый Олег 21.09.2004 10:18 Заявить о нарушении