Случайное воспоминание об Украине

Я залишу це мiсто, та воно залишиться в менi.
Покидаю тут тебе, моя негаданна любов.
Цiлий рiк прожила я неначе у снi,
знаю я - не зустрiнемось знов.
Коли бачу тебе, кожен раз
вижигають гiрькi cльози очi...
Мабуть щастя - воно не для нас,
бо Господь того щастя не хоче.


Рецензии