Давайце будзем зус м розным

Давайце будзем зусім рознымі
Сустракацца выпадкова на вуліцах ,
Кідаць улюблёныя позіркі,
Купляць у кіёсках вустрыцы.

Блукаць па вузкіх бульварыках
У пошуках астаткаў мінулага,
Свой шлях асвятляць ліхтарыкам,
Чакаць пачуцьця чулага.

Ляцець у вечаровых тралебусах,
На шкле маляваць нешта сумнае,
У думках рашаць рэбусы,
Разьвітвацца і глядзець у наступнае.


Рецензии