Рызьмы-15
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Club-nik(a) -- клубника
Schwarzenegger is a Muslim (Muscleman – Mussulman)
Fun dos (fondu) and fun don’ts
Nightmares and day stallions
Man-go (mango) stop
Cookie cloak, caca, clock, cloaca
Castor – beaver oil
Nero fiddles while Robert Burns
Peddler on the Roof
Female/email circumcision – when females lose their clintons
Lacanic (Lacan) eruption
Lacan in the can
Lacanic-laconic
Don’t deride Derrida
Ascension Day – Denq Rabotnika Lifta
Newsweek – Gnusweek
Morphey’s law – when you want to sleep but can’t
Bundesrath – будем срать
Srinagar
Budapest – pest in Buda
Seedy Rome – CD-ROM
Gone-to-speed – druggy
Druggy – други – другой
Свидетельство о публикации №104081201217