из спомени за панчарево
дюлите и ябълките джанките реката и
кой цепеше дърва железни кой ли
разхожда се привечер
и езерата събиращи мълнии
пътят и сухото стърнище есенес
напролет тука баби беше приказно
по грозна не съм виждал
от стара планина се гледа витоша
син диамант а пазвите и влажни са
маршрутката минава веднъж седмично
снегът бръснещ и черквата да черквата
срещу железница д
опит за сонет по повод
слизане от витоша
Свидетельство о публикации №104081000875