Story ending

You were everything I ever wanted
I thought I had you, but I lost it
I miss you...It's breaking my heart
It's tearing my soul and mind apart

Where do I find solution?
I've drown in my tears
Where do I find my salvation?
Am I already killed by my fears?

My happy story ending
It was all a big lie
You...me...were just pretending
I know...again...I die.

But maybe I can still try?

________________________________________________

Слова к песне


Рецензии