Hate, hate, die, die

                Ольга Фёдорова

                Hate, hate, die, die

                Hesitate boy                Am
                Meets hesitate girl                C
                Now he is gone                F-G-
                And she is alone                -Am-D

                Alone eyes
                Look to the dark
                Let’s fly
                To die

                Hate, hate, die, die…                Am-C
                F-G-Am-D
               
                My best friend’s girl
                Leave him alone
                Take him a hand
                Show him the end

                Silent voice
                Be my joy
                Kiss me, baby
                In the heaven

                Hate, hate, die, die…

                They were mine
                They were dying
                They were crying
                Now I am


Рецензии