Блицн банахт на идише

1.

Блицн банахт, блицн ин hимл,
Аф дэр гас, вос дримлт
С’дунэрт аф дэр ганцер вэлт,
С’фаргист зих лангдэрвартн рэгн,
Ди мэнчн шлофн айн им квэлт.

2.

Их лойф ин дэр штот,
Фаргихэрндик зайн трот.
Их фли ви а фэйгелэ
Цу дэр нэст – цу зайн hэйм
Нит бамэркндик ди вэгэлэх.

3.

Кук арайн ин дэм фэнцтэр
Фар блицн ин дэр финцтэр.
Зээн зих а гринэр опгланц
Фун фарнахтикн умвэтэр.
Шлоф, ди блицн гланцн…


Рецензии