Чекс - лист - сингли
ульхен улг
препустнаха наспрот коне но една битка не прита
те тръгнаха и пак дъждът се обърна на град гърмящ
и пълни шлемове сберат зерна от лед връх щитове
настъпали да не умрат от потретилте синове
баи ульген навпопад
бай ульген от бъргалия и одисий размахнал кирка
с коси развети за - ногите
да - падне - дъжд -
дано ви хване левкемия това е бартерният мъж
не не питонът от - нигер научил вси
ситръпи до забрава
под спътника земя о вавилон о бабила и въпреки това
под спътниче от бисер
а ваше ниво стреса ест клевер пятилыст
все корабли на - цепьях двумям
вахрук семли читает он фафяну
ебаглье не - бы ла
так ето серпентины паджегс т ума
ты панимаеш- все на - купень и - сгарит и вот
звезга на сентр ероп плывет
плывет ана а сент не сентр
все плавит в сентр зимой
и ты и и я лазь густу - жву - ани певали
будь ты мужчину не уо мен виждам веждите си
вав междучастие от стръци са тъй
млечни звуците скорбялекстаз и баба бе
тролеят иде вечерта ще биде теменужка както нявга
а а а и не дочекахме баща ти аз чеках те под кестена под песента под знак не спирай и под знака стоп
и път в сокак дъжда изшепвайки звезди протуберанс
от - хлад и що липи цъвтят пак там в неволя
изникъде бедрата ти два сапа а баща ти няма го -
и з о б щ о не
понякога те чаках булевард премит трептеше под
петите твои необлизан от - такси
аз
чаках не
не пуша
не не играя тенис не се къпя
не гледам видео ак ще н луната със ирина
ще изтанцуваме тоз валс този танц тъжен
стягат ме чорапите
раковски 135
конфигурация
кака папапа ци
о чекс
о лист о
синглли
не
съм
публикуван
Свидетельство о публикации №104072400460